cf-Cum functionam

            

WhatsApp +447515967603 (Rom/Eng)

See the site in English here

Servicii veterinare la distanta: Telefon, Skype, Whatsapp, Duo, Zoom

Platforma noastra ajuta specialistii veterinari si clientii lor sa interactioneze eficient prin utilizarea la maxim a avantajelor folosite de technologie. Iata cateva avantaje:

  • Client: Economiseste timpul si costul cu transportul si cazarea si poate dobandi access la expertiza medicala mai ridicata.
  • Medic/Asistent/Specialist: Poate lucra de oriunde unde are access online si intr-un mod flexibil astfel incat sa isi poata aranja programul intr-un mod mai eficient.
  • Agent: Faciliteaza serviciile veterinare la distanta folosind technologia pe care o utilizam si organizand atat clientii cat si personalul veterinar specializat cu care lucram.

Exemplu de scenariu de colaborare:

O consultatie online cu un medic veterinar

Clientul sau agentul acestuia (ruda, prieten, etc) programeaza data si ora consultatiei online prin platforma noastra. In cazul in care clientul poate sa utilizeze singur mijloacele technologice (computer, smartphone, telefon, etc) atunci nu va avea nevoie de un agent care sa faciliteze totul. Altfel va avea tot timpul nevoie de un agent care sa faciliteze tot procesul, de la inceput la sfarsit.

Clientul sau agentul acestuia face online o programare pentru consultatia dorita pentru o data si o ora pe care o avem disponibila sau ne contacteaza si facem noi programarea, pe loc, la telefon.

Cand programarea este “rezervata” (inceputa) vom contacta noi pacientul sa lamurim la telefon toate detaliile, inclusiv plata consultatiei (metoda de plata, abonamentul daca e cazul, etc).

Odata programarea facuta si toate detaliile confirmate, clientul primeste email de confirmare si email si text (sms) de atentionare cu 48, 24 si 1 ora inainte de consultatie.

Daca toate detaliile nu pot fi solutionate inainte cu 2 zile inainte de consultatie, noi vom anula consultatia.

Daca detaliile au fost solutionate si consultatia urmeaza sa aiba loc conform programarii, si atunci ea poate fi anulata fie de client fie de noi (pentru diferite motive). Consultatiile anulate de noi sau de pacient pot fi reprogramate sau rambursate integral daca nu sunt reprogramate.

Consultatiile anulate si nereprogramate de catre client pot fi rambursate numai daca anularea de catre client s-a facut cu 48 de ore inainte de consultatia planificata.

Inainte de consultatie cu 10-15 minute, clientul trimite un mesaj pe WhatsApp sa instiinteze specialistul (medicul) cu care a programat consultatia ca este pregatit. Ca si cum ar sosi la receptie si anunta ca a sosit si apoi asteapta. La ora stabilita specialistul va contacta pacientul prin metoda convenita (telefon, WhatsApp Video, etc). In acel moment consultatia incepe, si dureaza conform programarii.

Dupa consultatie, pacientul va primi un raport de consultatie si alte documente de care va fi nevoie (reteta, trimitere, raport medical, etc) in termen de o 24 de ore. Acest lucru se va face ori prin email ori prin alte mijloace electronice convenite de comun acord.